Massages Bij Marsha

 

Bij Marsha kun je zowel voor een ontspannings- als voor een sportmassage terecht - met of zonder magnesium

 

Wat is het verschil tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage?

De handelingen ofwel de handgrepen van sportmassage en ontspanningsmassage zijn gelijk. Wat is dan het verschil?

 

  • Sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. De bedoeling is blessures sneller te laten genezen of te voorkomen. De massage is vaak gericht op een deel van het lichaam, de focus kan liggen op bijvoorbeeld benen, schouders, nek of rug. Sportmassage wordt ingezet om de spieren voor te bereiden op een inspanning of naderhand om de spieren te laten herstellen na de prestatie. De handgrepen zijn stevig. Een sportmassage oefent met name invloed uit op je spieren.

  • Ontspanningsmassage is een massage die bedoeld is om iemand te laten relaxen, ontspannen of onthaasten. De handgrepen zijn daarom lichter en worden minder diep uitgevoerd, het mag niet pijnlijk zijn. Je kunt kiezen voor een deelmassage zodat een deel van je lichaam, je rug of nek bijvoorbeeld, extra aandacht krijgt of voor een hele lichaamsmassage waarbij alle spieren van je lichaam even veel aandacht krijgen. 
    Een ontspanningsmassage oefent met name invloed uit op je gemoedstoestand.

 

Daarnaast kun je Bij Marsha ook een cupping massage, dry cupping sessie of een ontspannende hot stone behandeling boeken.

.