Magnesium producten

 

Bij Marsha kunt u magnesium producten van hoge kwaliteit kopen van het merk Magnesium Forever.  Lees hier meer over het antistress mineraal magnesium en de wijze waarop ik er mee werk.

 

Prijslijst Magnesium producten

 

Magnesium Complex

Magnesium complex is een krachtig complex met magnesium Bisglycinaat, Citraat en Glycerofosfaat, aangevuld met L-Taurine, Spirulina, Chlorella en vitamine B6. Dit is de juiste samenstelling voor een betere balans op onze dagelijkse voeding.

  • Magnesium complex 180 st.     € 38,85

 

Magnesium Gel

Pure magnesiumgel met een hoge concentratie magnesiumchloride.
Zuivert, hydrateert en bevordert het herstel van de huid. Gebruik de gel als onderhoud van de magnesium balans in het lichaam. Dit kan middels pakkingen: breng de gel bijvoorbeeld aan in de holtes van de voeten, wikkel er plastic folie omheen en daarna een warme doek. 15 minuten laten zitten en daarna overtollige gel verwijderen met een natte doek.

  • Magnesium gel 100 ml              € 12,35

 

Magnesium souplesse

Souplesse werkt als een smeermiddel voor mensen met gewrichtsklachten en stijve spieren. Het bevat een hoge dosis magnesium, chondroitine (blokkeert de werking van een enzym dat verantwoordelijk is voor versnelde afbraak van gewrichtskraakbeen), glucosamine (bevordert de aanmaak van gewrichtskraakbeen en blokkeert de werking van enzymen die kraakbeen afbreken) en  MSM (pijnstillend en ondersteunend bij aandoeningen van het bewegingsapparaat). Het is een zalf die zuinig in het gebruik is en op veel plaatsen inzetbaar. Bij voorbeeld bij spanningshoofdpijn, polsklachten als carpaaltunnelsyndroom, knieklachten en spier- knopen.

  • Magnesium souplesse 50 ml   € 18,50